Låna 40000 utan UC

Hos oss hittar du flera långivare som lånar ut 40000 utan UC, vilket är bra när önskar att kreditbolagens förfrågningar inte skall synas i UC:s register. Flera långivare accepterar även ansökanden med betalningsanmärkningar.

Sök efter lån

Det finns en mängd långivare som beviljar smslån utan UC. De allra flesta snabblåneföretag använder sig inte av UC på egen hand utan tar sin kreditupplysning ofta från hos Creditsafe och Bisnode. Vi på Lånehuset.se vill understryka att långivarna inte lånar ut pengar utan att ta en kreditupplysning, så om du har en låg inkomst eller ingen inkomst, har betalningsanmärkningar och/eller skulder hos kronofogden så ser långivaren det.

Sök fram ett lån som passar dig

Med hjälp av våran lånetabell så kan du enkelt söka fram det lån som passar just dig bäst. Du ser varje långivares löptider, vilket räntaspann som anges samt vilket lånebeloppspann som du kan låna inom.

Man får troligtvis låna

Även om man har en låg inkomst eller har flertalet betalningsanmärkningar så får de allra flesta låna pengar i alla fall, förutsatt att långivaren anser att man har en betalningsförmåga.

Värt att känna till

  • Även om ett belopp om 40000 kr inte är jättestort så skall pengarna betalas tillbaka med ränta inom en ganska snar period
  • Du måste räkna med att slutsumman som du betalar för lånet kan bli betydligt större än det ursprungliga lånebeloppet pga. räntan och amorteringstiden
  • Notera att vid varje kreditprövning som tas så syns detta för bankerna och kan påverka din kreditvärdighet
  • Räkna alltid på din lånesumma innan du tecknar ett nytt lån. Har du råd att betala tillbaka lånet innan löptiden löper ut?